Suuri Kalastuskesä -kisapakettiin on valikoitu neljä erikoisväristä ottiviehettä suomalaiseen kalastukseen. Pakettiin valitut vieheet antavat erittäin hyvät mahdollisuudet koukuttaa kotimaisia petokojamme – ahven, kuha ja hauki. Nappaa mukaan vieheet ja suuntaa vesille ja osallistumaan Suuri Kalastuskesä 2022 -kisaan sekä viikkopalkintojen arvontaan (ohjeet paketissa).

Katso tarkemmat tiedot vieheistä ja niiden käyttövinkit sivun lopusta.

 Osallistu kisaan ja voita palkintoja!

sallistu Rapala SUURI KALASTUSKESÄ 2022 -kilpailuun.


Voit voittaa joka viikko kalastusaiheisia palkintoja läpi koko kilpailuajan ma 13.6.- pe 19.8.2022!

 

Pääpalkintoja Suuri Kalastuskesä 2022 -kilpailussa on Pelican Catch PWR -kalastuskajakki sekä runsas tuotepaketti sisältäen Rapalan ja Okuman kalastusvälineitä (keloja, vapoja, kalastajan työkaluja, vieheitä, jne.). Pääpalkinnon arvo on noin 2400 euroa.

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä kuvan, jossa on kalasaaliisi (ahven, kuha tai hauki) yhdessä kisapassin tai kisamitan kanssa. Julkaise kuva omalla Instagram-tililläsi käyttäen hashtagia #suurikalastuskesä2022 tai lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen rapalasuomi@rapalavmc.fi. Julkaistut kuvat osallistuvat viikkoarvontaan sunnuntaisin Kalastajan Kanavan Facebook- ja Instagram-sivuilla.

Katso tarkemmat kilpailuohjeet ja säännöt tästä linkistä. Kisakuvia tullaan käyttämään myös kisan järjestäjien Rapala VMC:n ja Kalastajan Kanavan kanavissa kisan markkinointiin.

Hauskaa kalastusta, herkullisia hetkiä ja Kireitä Siimoja!

Katso live-lähetykset Kalastajan Kanavalla

Suuri Kalastuskesä -kampanjan yhteistyökumppani on Suomen suosituin kalastusmedia Kalastajan Kanava, joka arpoo sunnuntaisin klo 17.00 kalastusaiheisia palkintoja. Voit osallistua myös haastekilpailuihin kesän mittaan.

Lähetykset ovat:

19. kesäkuuta

26. kesäkuuta

3. heinäkuuta

10. heinäkuuta

17. heinäkuuta

24. heinäkuuta

31. heinäkuuta

7. elokuuta

14. elokuuta

21. elokuuta pääpalkinnon jako

 

SUURI KALASTUSKESÄ -KAMPANJAPAKETTI

Suuri Kalastuskesä -kisapakettiin on valioitu neljä erikoisväristä ottiviehettä suomalaiseen kalastukseen. Pakettiin valitut vieheet antavat erittäin hyvät mahdollisuudet koukuttaa kotimaisia petokojamme – ahven, kuha ja hauki. Nappaa mukaan vieheet ja suuntaa vesille ja osallistumaan Suuri Kalastuskesä 2022 -kisaan sekä viikkopalkintojen arvontaan (ohjeet paketissa).

Suuri Kalastuskesä -kampanjapaketti sisältää seuraavat vieheet ja tuotteet:

Rapala Rippin' Rap 06 (6 cm/14 g) erikoisvärisenä

Rapala Rippin’ Rap on erittäin tehokas ja monipuolinen, nopeasti uppoava, uintilistaton vaappu. Uintiliike on tiheää tärinää ja räminäkuulien tirinää. Voimakkaan uintiliikkeen tuntee vavan kärjessä asti. 6 cm koko kelpaa niin ahvenelle, kuhalle kuin hauelle.

Vinkit:

  • Heitä ja kelaa! Voit aloittaa kelauksen heti vieheen osuessa veteen tai antaa sen vajota haluttuun syvyyteen ennen kelauksen aloittamista. Erityisesti ahvenelle ja hauelle kelausnopeus saa olla ripeää tai nopeaa. Vaihtele kelausnopeutta heiton aikana.
  • Jigaa! Anna Rippin’ Rapin vajota pohjaan, kelaa pari kammen kierrosta ja antaa taas vajota pohjaan. Erittäin tehokas uitto pohjan lähellä oleileville kuhille ja hauelle.
  • Uistele! Moottoriuistelussa Rippin’ Rap kannattaa sijoittaa lyhyeen 5-8 metrin siimaan heti potkurivirran sivuun.

Rapala Ultra Light Crank (3 cm/4 g)

Erä-lehti antoi Rapala Ultra Light Crank -vaapulle ”VUODEN VIEHE AHVENELLE” -maininnan. Vieheessä on kelluva runko, jolloin pidemmissä pysäytyksissä se alkaa kohota pintaa kohti. Vaapun uinti on rajua tirraavaa potkua, joka ei jää ahvenelta huomaamatta. Tällä pikkujättiläisellä voit heittokalastaa sekä vetouistella. Uittoa kannattaa elävöittää nopeutta muuttelemalla, sekä katkottamalla uintia nopein pysäytyksin.

Rapala Scatter Rap Minnow erikoisvärisenä

Rapala Scatter Rap Minnow -vaapun puolelta toiselle sinkoileva liike matkii pakenevan saaliskalan uintia. Aivan kuten pikkukala, vaappu pyrkii oikealle ja vasemmalle, epäsäännöllisesti poukkoillen. Ja aivan kuin pikkukala, myös Scatter Rap Minnow kuuluu kuhan, ahvenen ja hauen ruokalistalle. Parhaimmillaan vetouistelussa.

Rapala Team Esko (7 cm/6 g) erikoisvärisenä

Team Esko on todellinen petokalaviehe, koska sillä on erittäin hyvät mahdollisuudet saada kuhan, hauen ja ahvenen lisäksi myös taimen ja lohi! Team Esko on balsarunkoisena herkkäuintinen, mutta se kestää kovaa virtaa ja suuria vetonopeuksia. Heittokalasta tai käytä vetouistelussa.

 

Rapala mittatarra

Suuri Kalastuskesä- pakkauksessa on myös metrin pituinen Rapala-mittatarra. Mittatarran voi kiinnittää vaikkapa veneeseen, jolloin se on käyttövalmiina ennätysahventasi varten.

 

Nyt kaikki vesille kalastamaan, nauttimaan ja kisailemaan! Kireitä Siimoja!

0