SUURI KALASTUSKESÄ 2022 -KISAN SÄÄNNÖT

Suuri Kalastuskisa 2022 -arvontaan voi osallistua aikavälillä 13.6.-19.8.2022, ottamalla kuvan vapavälinein kalastamastasi ahvenesta, kuhasta tai hauesta. Kuvassa tulee näkyä ahvenen, kuhan tai hauen lisäksi Suuri Kalastuskesä 2022 -kisapassi tai -mittatarra.

Jaa kuva avoimelle Instagram-tilillesi varustettuna #suurikalastuskesä2022 tägillä tai lähetä kuva osoitteeseen rapalasuomi@rapala.fi. Sähköpostiin lähetetyn viestin tulee sisältää kisakuvan lisäksi yhteystietosi (nimi, postiosoite, puhelinnumero). Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa arvonnasta kuvat, joissa on arveluttavaa sisältöä. Arvontaan ei hyväksytä kuvia, joissa saalista ei kunnioiteta. Kuvassa ei saa näkyä eläinrääkkäystä, verta eikä alkoholi- tai tupakkatuotteita.

Huomioithan kyseisen vesistön kalastussäännöt ja alamitat. Selkeästi alamittaiset kalat hylätään kisasta.

Huom! Alle 16-vuotiailta kilpailijoita vaadimme vanhempainvastuunkantajan kirjallisen suostumuksen ilmoittautumiseen, henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn tietosuoja-asetuksessa määritellyn velvoitteen mukaan. Jos vanhempien suostumustodistusta alle 16-vuotiaan osalta ei toimiteta, ei henkilö voi osallistua kisaan. Vanhempainvastuunkantajan allekirjoittama ja päivätty vapaamuotoinen suostumuskirje on toimitettava sähköpostilla osoitteeseen: rapalasuomi@rapala.fi ennen osallistumista.

Kisakuvia tullaan käyttämään myös Rapala VMC:n (Rapala VMC North Europe Oy), sekä Kalastajan Kanavan Facebook ja Instagram -kanavissa kisan markkinointiin. Lähettämällä kisakuvan hyväksyt kuvan käytön markkinointikäyttöön ko. kanavissa. Kuvan lähettäjällä tulee olla käyttöoikeudet lähettämäänsä kuvaan. Kilpailun kuvat tullaan julkistamaan kisasivuilla (www.rapala.fi/suurikalastuskesa) sekä Rapala Suomi -facebook sivuilla (www.facebook.com/RapalaVMCSuomi), Kireitä Siimoja -facebook sivuilla (ww.facebook.com/kireitasiimoja), Kalastajan Kanava -facebook sivuilla (www.facebook.com/kalastajankanava) sekä Kalastajan Kanava -instagram sivulla (www.instagram.com/kalastajankanava) ja Rapala Suomi -instagram sivulla (www.instagram.com/rapalasuomi).

Kilpailun päävoitto arvotaan sunnuntaina 21.8.2022 Kalastajan Kanavan Facebook -sivuilla. Lisäksi kilpailuaikana 13.6.-19.8.2022 arvotaan viikkopalkintoja joka sunnuntai klo 17.00 Kalastajan Kanavan Facebook -sivulla. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ja palkintoja, mikäli siihen osoittautuu ylitsepääsemätön tarve.


Kilpailun järjestäjä:

Suuri Kalastuskesä 2022 -kilpailun järjestää Rapala VMC (Rapala VMC North Europe Oy). Yhteistyössä tapahtuman markkinoinnissa toimii Kalastaja Kanava (Eforte Oy). Kilpailun järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua arvontaan eikä kilpailuun. Arvonta ei ole Facebookin/Ingstagramin (Meta) sponsoroima tai hallinnoima, eivätkä ne ole mitenkään osallisena arvontaan.

Yleistä:

Kisaan osallistuvien on noudatettava kalastettaessa voimassa olevia lakeja (Kalastuslaki erityisesti) ja säädöksiä ja käyttäydyttävä vesillä hyvien tapojen mukaisesti – tervettä harkintakykyä on käytettävä etenkin muiden vesillä liikkujien kunnioittamisessa. Kaikenlainen luonnon roskaaminen on kielletty (Jätelaki 646/2011, 8 luku 72-73 §).

Mikäli kilpailuun osallistuja toimii yleisen hyvän tavan vastaisesti, on kilpailun järjestäjällä oikeus poistaa hänen valokuvansa arvonnasta.

Kilpailun ja arvontojen palkinnot:

Pääpalkintona Suuri Kalastuskisa 2022 -kilpailussa on huikea! Voittaja saa Pelican Catch PWR -kalastuskajakki, joka on varustettu  Rapalan ja Okuman kalastusvälineillä (keloja, vapoja, kalastajan työkaluja, vieheitä, jne.). Pääpalkinnon arvo on noin 2400 euroa!

Pääpalkinto toimitetaan mahdollisimman nopeasti kilpailuajan päätyttyä.

Kilpailun järjestäjä Rapala VMC North Europe Oy vastaa arpajaisverosta.

Viikko-, haaste- ja yllätyspalkintoina on kalastustuotteita. Arvonnan järjestäjä Rapala VMC North Europe Oy vastaa arpajaisverosta.

 

Kilpailun rekisteriselosteet sekä tietosuojalausekkeet löytyvät:

https://www.normark.fi/normark-suomi-oyn-tietosuoja-ja-rekisteriselosteet

 

 

0