AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Osallistu suureen Ahvenkisa 2021 -kuvauskilpailuun. Voit voittaa joka viikkoisessa arvonnassa 13 Fishing- tai Rapala-tuotepaketin. Valokuvaan kannattaa todellakin panostaa sillä parhaan kuvan napannut voi voittaa pääpalkinnon joka on Pelican-kalastuskajakki joka on ladattu täyteen kalastajan tarvitsemia välineitä.

 

Osallistuminen on helppoa - osta lähimmästä kalastusvälineitä myyvästä liikkeestä "Suuri Ahvenkesä 2021" -viehepaketti, joka pitää sisällään Suuri Ahvenkisapaketin ja Rapala-kalamittatarran. Ota kuva ahvensaaliistasi ja postaa se omaan instagram-tiliisi. Tilin pitää olla avoin jotta jotta näemme osallistumisesi, muista tägi #suuriahvenkisa2021. Voit osallistua myös sähköpostilla - lähetä meille kuvasi sekä yhteystietosi osoitteeseen: rapalasuomi@rapala.fi

Ahvenkesä-kampanjarasiaan on kerätty Rapalan mallistosta parhaat ahvenvaaput erikoisväreissä. Vieheiden värit on suunniteltu tätä kampanjaa varten eikä niitä ole muutoin saatavissa.

 

Tutustu Ahvenkisa vieheisiin >>

 

PÄÄPALKINTONA PELICAN TÄYNNÄ KALASTUSVÄLINEITÄ

Valokuvaan kannattaa panostaa sillä voit saada omakseen huikean pääpalkinnon, joka on täysvarusteltu Pelican-kalastuskajakki, kaksi 13 Fishing -kalastussettiä, iso kasa Rapala-vieheitä ja setti Rapala-kalastajan työkaluja. Pääpalkinnon arvo lähes 3000€!

Parhaan Ahvenkesä -kuvan arpoo tuomaristo ja voittaja julkistetaan 15.8.2021 sunnuntaina Kalastajan Kanavan suorassa lähetyksessä osoitteessa www.facebook.com/kalastajankanava klo 13 alkavassa lähetyksessä. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Tuomaristo toivoo näkevänsä iloisia ilmeitä, hyväkuntoisia ahvenia ja luonnonkauniita taustoja valokuvissa.

Lue tarkemmat kilpailusäännöt >>

VIIKKOARVONNAT JOKA SUNNUNTAI

Kampanja-aikana 13.6.-13.8.2021 voit osallistua Ahvenkesä-kuvauskilpailuun ja tuotepalkintojen viikkoarvontoihin. Voittajat arvotaan viikottain Kalastajan Kanavan Facebook-sivuilla sunnuntaina klo 13.00. www.facebook.com/kalastajankanava

Viikkoarvonnoissa onnekkaat valokuvan lähettäneet voivat voittaa 13 Fishing ja Rapala -tuotepalkintoja.

Rapala-kalamittatarra ja -kaulanauha

Suuri ahvenkesä 2021-pakkauksessa on myös Rapala-mittatarra sekä kaulanauha. Rapala-mittatarra on metrin pituinen. Mittatarran voi kiinnittää vaikkapa veneeseen, jolloin se on käyttövalmiina ennätysahventasi varten. Turvalukolla varustettua Rapala & 13Fishing -kaulanauhaan voi ripustaa vaikkapa kaukosäätimen, siimaleikkurit tai avaimet. Rapala-kaulanauhan mukana tulee myös Suuri Ahvenkisa 2021 -kisapassi josta myös näet osallistumisohjeet kisaan.

 

SUURI AHVENKISA-KISAKUVAT

Osallistu kisaan omassa instagram-tilissäsi laita kuvaan #suuriahvenkisa2021