AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Toimitustavat ja -kulut sekä toimituksen kesto

Toimituksen kesto:

Tilaukset käsitellään yleensä 24 tunnin kuluessa ja lähetetään 48 tunnin kuluessa. Emme voi taata, että tilauksesi käsitellään ja lähetetään tilauspäivänä. Tilauksia käsitellään ja lähetetään maanantaista perjantaihin, pois lukien juhlapäivät.

Normaalitoimitus – Toimitamme tilauksia vain EU-maihin. Tilauksen arvioitu toimitusaika on 10 arkipäivää, mutta toimitusajat voivat vaihdella kuljetusyhtiöstä ja toimitusosoitteesta riippuen.

Kuljetusyhtiö

Ensisijainen kuljetusyhtiömme on GLS (Suomessa tilaukset toimittaa Matkahuolto). Varaamme kuitenkin oikeuden käyttää muiden kuljetusyhtiöiden palveluita tarpeen mukaan.

Toimituskulut

Toimituskulut lasketaan valitun toimitustavan ja toimitusosoitteen perusteella.