AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Palautuskäytäntö

Tavoitteemme on, että sinä voit olla täysin tyytyväinen ostokseesi. Olemme ylpeitä myymiemme tuotteiden laadusta ja hyvä asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Jos et ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, noudata alla olevia ohjeita ja autamme sinua mielellämme tuotteen palauttamisessa.

Palautuskäytäntö

Verkko-ostokset on palautettava 30 päivän kuluessa tilauksesta, käyttäen tilauksen mukana toimitettua pakettikorttia. Palautettavien tuotteiden on oltavia uusia ja käyttämättömiä ja ne tulee palauttaa täydellisinä alkuperäisessä pakkauksessaan. Vaatteita lukuun ottamatta avattuja tuotteita ei voi palauttaa.

Palautettavien vaatteiden on oltava käyttämättömiä ja pesemättömiä ja niissä on oltava kaikki alkuperäiset laput ja merkit.

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu (yleensä 72 tunnin kuluessa palautuksen vastaanotosta), hyvityksesi käsitellään ja rahat palautetaan kortillesi automaattisesti 7 vuorokauden kuluessa. Huomioithan, että luottokorttiyhtiöstäsi riippuen rahojen palautuminen tilillesi saattaa kestää 2–10 arkipäivää kauemmin.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus verkkokaupassa ja palautettava alunperin tilaamasi tuote.

Asiakkaat vastaavat palautuksen kuluista, paitsi jos tuote on virheellinen tai tilauksen käsittelyssä on tapahtunut virhe.