AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Tilauksen viimeisteleminen

1. VAIHE: TOIMITUS

Voit tehdä tilauksen vierailijana, kirjautua sisään Rapala.com-tilillesi tai luoda uuden Rapala.com-tilin.

TILAA VIERAILIJANA
Jos et ole kirjautunut Rapala.com-tilille, siirryt automaattisesti viimeistelemään tilauksesi vierailijana.

TAI

KIRJAUTUNEENA PALVELUUN
Jos olet kirjautunut palveluun jatkaessasi tilauksen viimeistelyyn, näet tervetuloviestin sivun yläreunassa. Valitse toimitusosoite ja jatka tilauksen laskutusvaiheeseen. Jos olet määritellyt oletustoimitusosoitteen, se on valittu automaattisesti. (Jos haluat mieluummin kirjautua ulos tai tehdä tilauksen vierailijana, tämä on mahdollista tilauksen viimeistelyn alussa.)

TAI

KIRJAUDU PALVELUUN/> Jos haluat kirjautua Rapala.com-tilillesi tilauksen viimeistelyä varten, jolloin tilauksesi tiedot tallentuvat tilillesi, paina “Kirjaudu tilillesi” -linkkiä tilaussivun yläreunassa. Sinun on syötettävä sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt palveluun ja käyttäjätilisi salasana. Kun olet kirjautunut palveluun, näet tervetuloviestin sivun yläreunassa. (Jos muutat mieltäsi ja haluat kirjautua ulos tehdäksesi tilauksen vierailijana, tämä on mahdollista tilauksen viimeistelyn alussa painamalla sivun yläreunassa olevaa “Kirjaudu ulos” -linkkiä.)

Jos olet unohtanut salasanasi, paina tästä.

TAI

LUO RAPALA.COM-TILI
Voit luoda Rapala.com-tilin tilauksen yhteydessä painamalla “Luo tili“ -linkkiä tilaussivun yläreunassa. Syötä ja vahvista sähköpostiosoitteesi ja salasana. Kun olet syöttänyt toimitustietosi, voit siirtyä laskutusvaiheeseen ja tilisi luodaan automaattisesti.

Kun luot Rapala.com-tilin, voit tehdä tilauksia nopeammin, pääset tarkastelemaan tilaushistoriaasi, voit seurata tilauksiasi netissä ja kerätä tuotteita toivomuslistaan.

TOIMITUSOSOITE:

 • Osoitteita ei ole välttämätöntä nimetä, mutta lisänimen antaminen helpottaa osoitekirjaasi tallennettujen osoitteiden tunnistamista (esim. Koti, Työ jne.). (Tämä vaihtoehto ei ole käytössä vierailijatilauksille)
 • Sinun on syötettävä etu- ja sukunimesi, vähintään yksi osoiterivi, postinumero ja -toimipaikka, maa ja puhelinnumero. Puhelinnumerosi tarvitaan, että voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi tai sen toimitukseen liittyen.
 • Jos valitset kohdan “Käytä tätä osoitetta laskutusosoitteena”, osoitetiedot täytetään automaattisesti laskutusvaiheessa, ja tilauksen viimeistely on nopeampaa. Varmista, että laskutusosoitteesi vastaa luottokorttisi tietoja.
 • Jos valitset kohdan “Lisää osoitekirjaan”, osoitekenttään syöttämäsi osoite tallennetaan Rapala.com-tilisi osoitekirjaan. Tallennettuasi osoitteen voit valita sen osoitteiden pudotusvalikosta, kun seuraavan kerran kirjaudut Rapala.com-tilillesi. (Tämä vaihtoehto ei ole käytössä vierailijatilauksille)
 • Jos valitset kohdan “Aseta oletukseksi”, oletusosoitteesi täytetään automaattisesti osoitetietokenttiin. Luodessasi Rapala.com-tiliä, ensimmäinen syöttämäsi osoite asetetaan automaattisesti oletusosoitteeksesi. Käyttäjätilin luotuasi voit vaihtaa oletusosoitettasi lisäämällä uuden osoitteen. (Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain käyttäjille, jotka ovat kirjautuneet Rapala.com-palveluun)

TOIMITUSTAPA:

 • Tarjotut toimitustavat ja -hinnat saattavat vaihdella toimitusosoitteen perusteella. Tilaukset toimitetaan oletusarvoisesti normaalitoimituksena.
 • Tilaukseen liittyvät lisämaksut ja alennukset näytetään tilausta tehtäessä toimitustapakohdassa sekä sivun oikeassa alakulmassa olevassa tilauksen yhteenvedossa.
 • Normaalitoimitus EU:n alueella saattaa kestää 8 arkipäivää. Sinulle toimitetaan seurantatunnus, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä.

HUOMIO: Tilaukset käsitellään yleensä 24 tunnin kuluessa ja lähetetään 48 tunnin kuluessa. Emme voi taata, että tilauksesi käsitellään ja lähetetään tilauspäivänä. Tilauksia käsitellään ja lähetetään maanantaista perjantaihin, pois lukien juhlapäivät.

Tutustu toimitusehtoihimme.

2. VAIHE: MAKSU JA TILAUKSEN TARKASTELU

Ensimmäisessä vaiheessa vahvistamasi osoitteen tulisi näkyä sivun yläreunassa. Voit muuttaa toimitusosoitetta painamalla Muokkaa toimitusosoitetta -painiketta.

Laskutusosoite

 • Voit käyttää toimitusosoitetta myös laskutusosoitteena valitsemalla “Käytä laskutusosoitteena” -kohdan, tai syöttää eri osoitteen laskutusta varten poistamalla valinnan. Varmista, että laskutusosoitteesi vastaa luottokorttisi tietoja.
 • Osoitteita ei ole välttämätöntä nimetä, mutta lisänimen antaminen helpottaa osoitekirjaasi tallennettujen osoitteiden tunnistamista. (Tämä vaihtoehto ei ole käytössä vierailijatilauksille)
 • Sinun on syötettävä etu- ja sukunimesi, vähintään yksi osoiterivi, postinumero ja -toimipaikka, maa ja puhelinnumero. Puhelinnumerosi tarvitaan, että voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi tai sen toimitukseen liittyen.
 • “Valitse osoite” -kohdasta voit avata pudotusvalikon, josta voit valita aiemmin tallentamasi osoitteen, jonka tiedot täytetään automaattisesti laskutusosoitekenttiin. Voit lisätä uuden laskutusosoitteen painamalla “Lisää laskutusosoite” -painiketta osoitteen alla.

Ostoskoriisi Rapala.comissa lisätyt tuotteet säilyvät korissa 28 vuorokauden ajan tai kunnes ostat ne, lisäät ne toivomuslistaan tai poistat ne.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa tilauksesi EU:n alueella myönnetyllä luotto- tai debit-kortilla. Kelpuutamme kaikkien suurimpien luottokorttiyhtiöiden kortit.

Lisätietoa maksuvaihtoehdoista löydät täältä.

Ennen tilauksesi viimeistelemistä tarkista tilauksesi sekä toimitus- ja laskutusosoitteesi ja varmista, että tiedot ovat oikein. Kun olet lähettänyt tilauksesi, sitä ei voi peruuttaa.

Huomioithan, että ostaja on vastuussa toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Virheelliset toimitustiedot saattavat aiheuttaa toimituksen viivästymisen.

Kun tietosi on syötetty oikein, paina sivun alareunassa olevaa vihreää Lähetä tilaus -painiketta. Kun tilauksesi on vastaanotettu, sinut ohjataan vahvistussivulle, jolla sinua kiitetään tilaamisesta.

Jos sinua ei ohjattu vahvistussivulle, mutta sait tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota meihin yhteyttä.