AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Tilausta koskevat sähköpostit

Tilauksen tehtyäsi sinut ohjataan vahvistussivulle. Tällä sivulla näet tilausnumeron ja tilauksen tarkemmat tiedot. On suositeltavaa tulostaa tämä sivu ja silyttää sen tiedot mahdollista myöhempää käyttöä varten. Tarvitset sivun tietoja tilaukseesi liittyviin toimenpiteisiin.

Saat tilauksesi tiedot myös sähköpostilla tunnin kuluessa tilauksestasi. Tarkista roskapostikansiosi jos et ole saanut sähköpostiviestiä.

Kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme, saat toimitusvahvistusviestin, joka sisältää tilauksesi seurantakoodin.

Jos sinulla on Rapala.com-tili ja kirjauduit sisään palveluun tilausta tehdessäsi, voit tarkistaa tilauksesi tilan koska tahansa “Oma tilini” -sivun kohdasta “Tilaushistoria”.

Huomio: Kun olet tehnyt tilauksen, emme voi muuttaa tai peruuttaa sitä. Lisätietoa aiheesta löydät täältä.