AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

#yesrapala

Koska olemme itsekin innokkaita kalastajia, haluamme jakaa parhaat saaliisi ja ulkoiluelämyksesi, jotka merkitset tunnisteilla #rapala, #sufix, #bluefox, #yesstrikemaster ja/tai #yesmarttiini Instagramissa. Olisi suorastaan rikos jättää jakamatta Rapala- tai Sufix-elämyksesi muiden kalastuksen ystävien kanssa! Tämän vuoksi pyydämme sinulta ajoittain lupaa jakaa kuviasi verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa merkitsemällä olemassa olevan valokuvasi tunnisteille #yesrapala, #yessufix, #bluefox, #yesstrikemaster tai #yesmarttiini mainiten samanaikaisesti kuvan omistajan ja linkittäen tähän.
 
Vahvistaessasi tunnisteella #yesrapala, #yessufix, #bluefox, #yesstrikemaster tai #yesmarttiini merkityn valokuvan käytön hyväksyt seuraavat ehdot:

  • Annat Rapala VMC Oyj:lle luvan käyttää tunnisteella #yesrapala, #yessufix, #bluefox, #yesstrikemaster tai #yesmarttiini merkittyä valokuvaa rapala.com-sivustolla ja/tai Rapala VMC Oyj:n ja/tai sen osakkuusyhtiöiden sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla. Sopimus on yksinoikeudeton ja tekijänoikeuspalkkioista vapautettu.
  • Sinulla on täydet oikeudet valokuvaan. Valokuvasi käyttö Rapala VMC Oyj:n ja/tai sen osakkuusyhtiöiden toimesta ei loukkaa mitään kolmansien osapuolten oikeuksia tai riko mitään lakia.
  • Rapala VMC Oyj tai sen osakkuusyhtiöt eivät tule koskaan esittämään valokuvien omistusoikeuksia koskevia vaatimuksia, vaan sillä on ainoastaan oikeus käyttää valokuvaa markkinointitarkoituksiin yllä mainituilla alustoilla. Kaikki valokuvaasi liittyvät oikeudet kuuluvat edelleen sinulle.
  • Valokuvassa esiintyvät henkilöt hyväksyvät tässä mainitun käytön.

Olemme kiitollisia mahdollisuudesta jakaa valokuviasi ja arvostamme Rapalaa kohtaan osoittamaasi kiinnostusta.