AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Käyttöehdot

 

Voimaantulopäivä: 30.10.2019

Nämä käyttöehdot ovat voimassa Rapala.comin EU-verkkosivustoilla.

Tervetuloa www.rapala.comiin (ml. muut domain-tunnukset, jotka ohjaavat tälle sivustolle). Termit ”Rapala”, ”me” ja ”meidän” tarkoittavat tässä yhteydessä Rapala VMC Oyj:tä, joka on suomalainen julkinen osakeyhtiö, jonka Y-tunnus on 1016238-8. Tarjoamme tämän verkkosivun käyttöösi alla esitetyllä tavalla sillä ehdolla, että hyväksyt näissä käyttöehdoissa esitetyt Rapalan ehdot ja edellytykset. Verkkosivuston käyttö tulkitaan suostumukseksi sitoutua näihin käyttöehtoihin. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et voi käyttää tätä verkkosivustoa.

Rapala pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja koska tahansa omaa harkintavaltaansa käyttäen. Näin ollen suosittelemme, että luet nämä ehdot huolellisesti joka kerta kun käytät verkkosivujamme.

Rapala pyrkii tarjoamaan oikeaa tuote- ja asiakaspalvelutietoa, mutta emme voi taata näiden tietojen täydellisyyttä tai paikkansapitävyyttä sivustollamme, mukaan lukien rajoituksetta: asiakirjat, videot, oppaat, hakutulokset, usein kysytyt kysymykset, ohjeet, tuotteiden vertailutiedot jne.

Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme, sillä se sisältää tärkeää tietoa koskien keräämämme sinua ja henkilötietojasi koskevan tiedon käsittelemistä. Lisäksi kehotamme sinua tutustumaan alla esitettyihin myyntiehtoihimme, jotka sisältävät kaikkia verkkosivullamme tekemiäsi ostoja koskevat ehdot. Tietosuojaselosteemme ja myyntiehtomme on otettu osaksi näitä käyttöehtoja.

Jotkin verkkosivujemme osat, mukaan lukien rajoituksetta erilaiset sivut, sovellukset tai ohjelmat, jotka sisältyvät tai muuten liittyvät verkkosivustoomme saattavat käyttää eri ehtoja, jotka ylittävät nämä käyttöehdot. Jos näiden käyttöehtojen ja jonkin verkkosivustomme tietyn osan käyttöehtojen tai vastuuvapautuslausekkeen välillä ilmenee ristiriita, tämän nimenomaisen verkkosivujen osan käyttöehtoja sovelletaan verkkosivujemme kyseisen osan käyttöön.

VERKKOSIVUSTOMME SALLITTU KÄYTTÖ

Verkkosivustomme on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Voit ladata tai tulostaa otteita verkkosivujemme sisällöstä, mutta et mitään merkittävää osaa tai uusintajulkaisua tai muuta levitystä varten. Voit hyödyntää tällaisia ladattuja/tulostettuja kopioita vain omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöösi, etkä saa poistaa tekijänoikeusmerkintöjä tai muita omistusoikeusmerkintöjä mistään tällaisesta sisällöstä.

Verkkosivustoa käyttäessäsi sinun on huomioitava kaikki soveltuvat lait. Et saa mitään omistusoikeuksia verkkosivustoomme tai mihinkään sen sisällön osaan, etkä mitään lisenssiä verkkosivustoomme tai mihinkään sen sisällön osaan.

VERKKOSIVUSTOMME KÄYTTÖÄ KOSKEVAT RAJOITUKSET

Rapala ei salli luvatonta pääsyä (tietomurto) verkkosivustollemme. Syvälinkitysten, tiedonharavoinnin, hakurobottien ja -agenttien, automaattisten kortistoijien, bottien, matojen tai muiden vastaavien laitteiden, tai samoja tai samanlaisia toimenpiteitä suorittavien ohjelmien, algoritmien tai menetelmien käyttäminen sivustomme yhteydessä on kielletty.

Käyttäessäsi verkkosivustoamme et saa lähettää, toimittaa tai lähettää mitään laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, yllyttävää, pornografista tai rienaavaa aineistoa tai mitään aineistoa, joka saattaisi osallistua tai johtaa käytökseen, joka voitaisiin tulkita rangaistavaksi teoksi, johtaa siviilioikeudelliseen vastuuseen, tai muutoin rikkoa sovellettavaa lakia.

Olet itse vastuussa kaikesta sisällöstä, mukaan lukien henkilötiedot, jonka lähetät julkaistavaksi tai esitettäväksi verkkosivustollamme, tai jota lähetät sivustomme muille käyttäjille. Lähetät tietoja verkkosivustollemme ja muille sen käyttäjillä omalla riskilläsi. Vaikka voit määrittää tiettyjä suojausasetuksia koskien lähettämiesi tietojen poistamista, niiden kopiot saattavat säilyä näkyvissä välimuistiin tai arkistoon taltioiduilla sivuilla, tai muut käyttäjät ovat saattaneet tehdä niistä kopioita tai tallentaa niitä. Jos epäilet rikkomusta, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@rapalaeurope.com.

Et saa käyttää verkkosivustoamme tavalla, joka saattaa vahingoittaa, ylikuormittaa tai heikentää verkkosivustoamme tai häiritä minkään toisen osapuolen käyttöä. Et saa hankkia tai pyrkiä hankkimaan mitään sisältöä millään tavalla, jota ei ole tarkoituksellisesti tehty käytettäväksi tai tarjottu verkkosivustomme kautta. Et saa käyttää verkkosivustomme osia, joihin sinulle ei ole annettu linkitettyä pääsyä Rapala.comin toimesta, kuten, ilman rajoituksia, palvelunestohyökkäysten käyttö tai tietojen paikallistaminen verkko-osoitteita tai alipalvelimia manipuloimalla.

Käyttääksesi verkkosivustoamme tai jotakin sen sisältämää resurssia, sinulta saatetaan pyytää tiettyjä rekisteröitymistietoja tai muita tietoja. Verkkosivustomme käytön ehtona on, että kaikki sivustolla antamasi tieto on paikkansapitävää, ajantasaista ja täydellistä. Jos Rapala uskoo, että toimittamasi tiedot eivät ole paikkansapitäviä, ajantasaisia tai täydellisiä, Rapalalla on oikeus estää pääsysi verkkosivustolle tai mihin tahansa sen sisältämään resurssiin, sekä purkaa tai keskeyttää käyttöoikeutesi sivustolle koska tahansa.

Rapala pidättää kaikki oikeudet verkkosivustoomme ja sen sisältöön, joita ei ole myönnetty sinulle. Rajoittamatta edellä sanottua, ellei näissä käyttöehdoissa toisin sallita, et saa muokata, julkaista, jäljentää, kopioida, tehdä uusia versioita, siirtää, ladata, lähettää, näyttää, esittää, välittää, levittää, määrätä, lisensoida, vuokrata, siirtää, myydä, käyttää johdettujen teosten valmistukseen tai muutoin hyväksikäyttää verkkosivustoamme tai sen sisältöä (osin tai kokonaisuudessaan) mihinkään tarkoitukseen. Verkkosivustomme käyttäminen ei anna sinulle mitään oikeutta käyttää verkkosivustollamme näkyviä logoja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai muita alkuperätunnuksia.

TEKIJÄNOIKEUDET, TAVARAMERKIT JA MUUT OMISTUSOIKEUDET

Koko verkkosivumme sisältö, mukaan lukien muun muassa tekstit, suunnittelun, ohjelmistot, valokuvat, videot, grafiikat, musiikin, äänet, sekä näiden valitseminen, koordinointi ja lisäys, on Suomen tekijänoikeuslain, kansainvälisten sopimusten ja muun immateriaalioikeuksista annetun lainsäädännön suojaamaa ja sen omistaja tai lisenssinhaltija on Rapala. Kaikki tavaramerkit, palvelumerkit ja liikenimet ovat Rapalan omistamia tai lisensoimia. Muun muassa “RAPALA” ja Rapala-logo ovat Rapala VMC Oyj:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

LINKITETYT SIVUSTOT

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita ylläpitävät kolmannet osapuolet, mukaan lukien liikekumppanimme. Rapala ei vastaa sisällöstä, mainoksista, tuotteista tai muista aineistoista, jotka ovat saatavilla linkitetyillä sivustoilla tai niiden kautta. Lisäksi on huomioitava, että sivuston linkittäminen ei tarkoita, että Rapala hyväksyy linkitetyn sivuston sisällön tai, että Rapalan ja sivuston ylläpitäjien välillä olisi liike- tai vastaava suhde. Nämä sivustot on linkitetty pelkästään tarkoituksenmukaisuuden vuoksi ja käytät linkkejä omalla riskilläsi. Linkitetyt sivustot saattavat käyttää omia käyttöehtoja ja tietosuojaselosteita, ja olet itse vastuussa niiden lukemisesta varmistaaksesi, että noudatat sääntöjä. Rapala ei ole välillisesti tai välittömästi vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tai jonka väitetään aiheutuneen käyttäjälle tällaiseen linkitettyyn sivustoon liittyen.

Rapala ei voi vaikuttaa kolmansiin osapuoliin tai linkkeihin, joita nämä tarjoavat verkkosivustollemme. Jos kolmas osapuoli muodostaa linkin verkkosivustollemme, tällainen linkitys ei tarkoita, että Rapala tai mikään Rapalaan liittyvä ryhmä tai yksilö tukisi tai kannattaisi linkittävää sivustoa. Yksikään verkkosivustollemme linkittävä verkkosivu ei saa sisältää sisältöä, joka on epämiellyttävää, loukkaavaa ja/tai kiistanalaista, rikkoa mitään lakia tai säädöstä, eikä kehystää, muokata tai muutoin liittää verkkosivustollamme olevaa sisältöä tai muuta aineistoa tai liittää aineistoja, jotka eivät ole Rapalan esittämiä meidän verkkosivustomme yhteyteen.

Rapala voi ajoittain tarjota tietoja, tuotteita ja/tai linkkejä koskien tiettyjä valmistajia verkkosivustollamme. Kaikilla liikekumppaneillamme saattaa olla omat takuutiedot, tietosuojaselosteet ja käyttöehdot. Varmista, että olet tutustunut liikekumppaniemme esittämiin takuutietoihin, tietosuojaselosteisiin ja käyttöehtoihin. Olet itse vastuussa kaikkien liikekumppaniemme esittämien selosteiden ja käyttöehtojen lukemisesta, että voit varmistaa sääntöjen noudattamisen. Rapala ei ole välillisesti tai välittömästi vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tai jonka väitetään aiheutuneen käyttäjälle liittyen mihinkään tietoon, tuotteeseen ja/tai linkkiin koskien tiettyjä valmistajia verkkosivustollamme.

PYYTÄMÄTTÄ TOIMITETUT TIEDOT

Huomioithan, että mitään henkilökohtaista, luottamuksellista tai omistusoikeuden suojaamaa tietoa tai aineistoa, joka on toimitettu Rapalalle pyytämättä verkkosivumme, sähköpostin tai jotain muuta kautta EI käsitellä luottamuksellisena. Lähettämällä Rapalalle tämän kaltaisia tietoja tai materiaaleja, annat Rapalalle rajoittamattoman ja peruuttamattoman oikeuden kopioida, jäljentää, julkaista, siirtää, lähettää, välittää, levittää, näyttää julkisesti, esittää, muokata, käyttää johdettujen teosten luomiseen ja muutoin vapaasti käyttää kyseisiä materiaaleja tai tietoja, joihin sovelletaan Rapalan tietosuojaselostetta. Rapala ei ota vastaan uusia tuoteideoita tai muokkauksia tuotteisiin. Tuotteidemme jatkuvaa kehittämistä ja parantelua varten Rapalan palveluksessa on joukko insinöörejä ja tutkijoita ympäri maailmaa. On mahdollista, että Rapala on jo aiemmin kehittänyt ulkopuolisen lähteen lähettämää ideaa vastaavan tuotteen, tai että sellainen on parhaillaan kehitettävänä. Näin ollen, välttääksemme mahdollisia sekaannuksia tai väärinkäsityksiä koskien ideoiden alkuperää, periaatteenamme on olla ottamatta vastaan meille lähetettyjä tuoteideoita. Mitään meille lähetettyjä tuoteideoita ei tulla tarkastelemaan yhdenkään Rapalan tällaiseen toimeen pätevöityneen työntekijän toimesta.

VAPAUTUS TAKUUVASTUUSTA; VASTUUN RAJOITUS

Rapala tarjoaa tämän verkkosivuston sellaisenaan ja saatavuuden mukaan. Rapala ei anna minkäänlaisia, nimenomaisia tai implisiittisiä sitoumuksia tai takuita koskien tämän verkkosivuston toimintaa tai sen sisältöä. Sovellettavan lainsäädännön sallimassa enimmäislaajuudessa, Rapala irtisanoutuu kaikesta nimenomaisesta tai implisiittisestä takuuvastuusta, mukaan lukien muun muassa implisiittiset takuut myyntikelpoisuudesta, tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta, omistusoikeudesta, loukkaamattomuudesta, sekä takuut, jotka syntyvät kaupankäynnin tai suorituksen aikana tai alan tavanomaisen käytännön mukaisesti. Rapala ei takaa tämän verkkosivuston käytön tai sen sisältämien toimintojen keskeytymättömyyttä tai virheettömyyttä, että virheet korjataan, tai että tämä verkkosivusto tai palvelin, joka mahdollistaa sen käytön on vapaa viruksista tai muista haitallisista tekijöistä tai koodista.

Soveltuvan lainsäädännön rajoissa, Rapala ei ole vastuussa minkäänlaisista vahingonkorvauksista, jotka johtuvat tämän verkkosivun käytöstä tai sen käytön onnistumattomuudesta, mukaan lukien muun muassa välittömät, välilliset, satunnaiset, rankaisevat, erityiset, varoittavat tai epäsuorat vahingonkorvaukset, menetetyt säästöt tai menetetyt ohjelmistot tai muut tiedot, silloinkaan kun Rapalaa on nimenomaisesti varoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Vastuun rajoitus koskee kaikkia kanneperusteita, riippumatta siitä perustuvatko ne sopimukseen, takuuseen, rikkomukseen tai mihin tahansa muuhun oikeusteoriaan.

Rapala ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingonkorvauksista, mukaan lukien muun muassa välittömät, välilliset, erityiset, satunnaiset, epäsuorat tai rankaisevat vahingonkorvaukset, jotka johtuvat käyttäjän verkkosivuston käytön tuloksena lähetetyn tai kerätyn tiedon tai aineiston käytöstä, silloinkaan kun Rapalaa on nimenomaisesti varoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Verkkosivustollamme saatetaan näyttää kolmansien osapuolten nimiä, merkkejä, tuotteita, mainoksia tai palveluita, ponnahdustekstejä tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Rapala ei missään tapauksessa ole vastuussa, välittömästi tai välillisesti, kenenkään kärsimästä vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu tai liittyy minkään verkkosivustollamme esitetyn mainoksen, minkään tällaiseen mainokseen liittyvän tuotteen tai palvelun tai muun aineiston, minkään linkitetyn kolmannen osapuolen sivuston tai minkään linkitetyn sivuston sisältämän linkin käyttöön, käytön jatkumiseen tai sellaiseen turvautumiseen.

Kaikki tällä verkkosivustolla esitetty tieto, riippumatta siitä onko se luonteeltaan historiallista vai tulevaisuutta ennakoivaa, kuvastaa pelkästään tiedon julkaisuhetkeä, eikä Rapala tee mitään sitoumuksia tällaisten tietojen päivittämiseksi niiden julkaisemisen jälkeen tai niiden poistamiseksi verkkosivustoltamme jos niitä ei päivitetä tai ne eivät enää ole paikkansapitäviä tai täydellisiä.

VAHINGONKORVAUS

Suostut korvaamaan kaikki Rapalan ja sen toimihenkilöiden, johtajien, työntekijöiden, edustajien, jälleenmyyjien, kumppanien ja osakkuusyhtiöiden kolmansien osapuolten vaateita, vaatimuksia, vastuita, kuluja tai kustannuksia koskevat vahingot, mukaan lukien rajoituksetta kohtuulliset asianajajapalkkiot, jotka johtuvat tämän verkkosivun väärinkäytöstä sinun toimestasi, mukaan lukien muun muassa näiden käyttöehtojen loukkaamisen sinun toimestasi.

TURVALLISUUS

Kaikki tällä verkkosivustolla käytetyt salasanat on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Olet itse vastuussa salasanasi luottamuksellisuudesta ja turvallisuudesta. Jos olet unohtanut salasanasi, voit kirjautumisen epäonnistuttua painaa "Unohtuiko salasana?" -linkkiä, joka ohjaa sinut sivulle, jossa voit syöttää sähköpostiosoitteesi. Käyttäjänimesi ja salasanasi lähetään sinulle sähköpostitse. Rapala ei tarkkaile salasanaasi.

Et saa käyttää mitään verkkosivustomme yhteydessä tarjottua palvelua tai välinettä turvallisuuden vaarantamiseen tai järjestelmän resursseihin ja/tai käyttäjätileihin kajoamiseen. Turvallisuuden vaarantamiseen tarkoitettujen välineiden (esim. salasanojen arvaamiseen käytetyt ohjelmat, tietomurtovälineet tai verkon luotaamiseen käytetyt välineet) käyttö tai levittäminen on ehdottomasti kielletty. Jos olet osallisena minkäänlaiseen järjestelmän turvallisuuden loukkaamiseen, Rapala pidättää oikeuden tietojesi välittämiseen muiden sivustojen järjestelmävastaajille auttaakseen näitä turvallisuushäiriöiden selvittämisessä. Rapala pidättää oikeuden tutkia näiden käyttöehtojen epäiltyjä loukkauksia.

Rapala pidättää oikeuden avustaa täysimittaisesti mitä tahansa lainvalvontaviranomaista tai oikeuden määräystä, joka pyytää tai käskee Rapalaa paljastamaan kaikkien sellaisten henkilöllisyyden, jotka lähettävät mitä tahansa sähköpostiviestejä, tai julkaisevat tai muutoin tuovat saataville mitä tahansa aineistoa, jonka uskotaan loukkaavan näitä käyttöehtoja. Hyväksymällä tämän sopimuksen Rapalaa kohtaan luovut kaikista vaateista, jotka johtuvat mistä tahansa Rapalan suorittamasta toimesta sen tutkimusten aikana tai tuloksena ja/tai mistä tahansa toimesta, jotka tulkitaan tutkinnan seuraamukseksi Rapalan tai lainvalvontaviranomaisten toimesta.

KÄYTTÖ EUROOPAN UNIONIN ULKOPUOLELLA

Verkkosivustoamme hallitaan, johdetaan ja hoidetaan Rapalan toimesta sen Suomessa sijaitsevista toimitiloista ja sen ulkomaisten osakkuusyhtiöiden toimesta. Rapala ei esitä mitään väitteitä, että tämän verkkosivuston sisältö olisi sopivaa tai käytettävissä Euroopan unionin ulkopuolella, tai että sisällön käyttö Euroopan unionin ulkopuolisilta alueilta olisi sallittua. Et saa käyttää tätä verkkosivustoa tai viedä sen sisältöä (osin tai kokonaisuudessaan) Euroopan unionin tai sen jäsenvaltioiden soveltuvien vientiä koskevien lakien ja säädösten vastaisesti.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan ja toimeenpannaan Suomen lakien mukaisesti, soveltamatta lainvalinnan periaatteita.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa, annat nimenomaisen suostumuksesi siihen, että Helsingin käräjäoikeudella on yksinomainen toimivalta koskien kaikkia vaateita tai kanteita, jotka johtuvat näistä käyttöehdoista tai liittyvät niihin tai verkkosivuston käyttöön sinun toimestasi. Lisäksi hyväksyt kyseisen tuomioistuimen toimivallan käytön tällaisten vaateiden tai kanteiden oikeuskäsittelyä varten. Oikeudenkäyntitoimet voidaan aloittaa soveltuvien lakien tai tuomioistuimen päätöksen sallimalla tavalla.

Kuluttaja-asiamiehen yhteystiedot löydät täältä [https://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/kuluttaja-asiamies/].

KAMPANJOITA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Kaikkiin sivustollamme esitettyihin arvontoihin, kilpailuihin, arpajaisiin tai muihin kampanjoihin (yhdessä “Kampanjat”) saatetaan soveltaa sääntöjä, jotka poikkeavat näistä käyttöehdoista. Jos osallistut johonkin Kampanjaan, tarkista soveltuvat säännöt sekä tietosuojaselosteemme. Jos Kampanja esitetään Facebook-sivullamme, suostut lisäksi Rapalan Facebook-käyttöehtoihin, joita sovelletaan asianmukaiseen Facebook-kampanjaan tai -sivuun. Lue lisää aiheesta Rapalan Facebook-sivun kohdassa Tietoja. Tiettyyn kampanjaan osallistumisen tai Rapalan Facebook-sivulla vierailemisen aikana sovelletaan kampanjan tai Rapalan Facebook-sivun sääntöjä ja/tai käyttöehtoja siltä osin kuin ne ovat ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa.

MUUTA

Jos jokin näiden käyttöehtojen osa on lainvastainen, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseisen osan katsotaan olevan erotettavissa ehdoista, eikä se vaikuta jäljelle jäävien osien kelpoisuuteen tai oikeudelliseen pätevyyteen.

Nämä käyttöehdot yhdessä tietosuojaselosteen ja myyntiehtojen kanssa muodostavat koko sopimuksen asianomaisten osapuolten välillä, joka ohittaa kaiken aiemman tai samanaikaisen viestinnän ja esitykset käyttäjän ja Rapalan välillä, riippumatta siitä ovatko ne sähköisiä, suullisia tai kirjallisia, koskien tämän verkkosivuston käyttöä.

Edellä esitetystä riippumatta, kaikki verkkosivustollamme esitettyjä lisäehtoja ja edellytyksiä sovelletaan niihin asiakohtiin, joita ne koskevat.

TÄYTÄNTÖÖNPANO

Rapala pidättää oikeuden, harkintansa mukaan, määrittää loukkaako jokin suorittamasi toimenpide näitä käyttöehtoja. Rapalalla on oikeus, muttei velvollisuutta, valvoa toimiasi verkkosivustomme osalta sen selvittämiseksi noudattavatko ne näitä käyttöehtoja. Rajoittamatta Rapalan muita jäljempänä esitettyjä lakiin tai kohtuusperiaatteeseen perustuvia oikeuksia tai oikaisukeinoja, Rapala voi keskeyttää tai lakkauttaa pääsysi verkkosivustollemme näiden käyttöehtojen loukkauksen tai loukkauksen uhan vuoksi.

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

Jos sinulla on käyttöehtoihin, tuotteisiin tai tilaukseesi liittyviä kysymyksiä, tai kaipaat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä:

Rapala VMC Oyj
Mäkelänkatu 91
00610 Helsinki
Puhelinnumero: 09 7562 540
Faksi: 09 7562 5440
Sähköpostiosoite: customerservice@rapalaeurope.com

Y-tunnus: 1016238-8
Alv-numero: FI10162388

© 2018 Rapala VMC Oyj