AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Rapala FAQ

Kuinka luon Rapala-tilin?

Tilin luominen on helppoa ja tarjoaa sinulle useita mainioita etuja, kuten henkilökohtaisen tilaushistoriasi tarkastelun, tilausten nopeamman viimeistelyn sekä toivomuslistan. Paina tätä linkkiä: Rekisteröityminen

Kuinka tilaan Rapalan uutiskirjeen?

Saat Rapalan tuoreimmat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi kun tilaat uutiskirjeemme uutiskirjeiden tilaustenhallinnassa.

Kuinka saan yhteyden Rapalan asiakaspalveluun?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: customerservice@rapalaeurope.com

Voinko tehdä tilauksen sähköpostitse?

Tilausten teko on mahdollista verkkokaupassamme osoitteessa www.rapala.com. Tilaaminen verkossa on nopeaa ja helppoa. Emme valitettavasti voi tällä hetkellä käsitellä sähköpostitse tehtyjä tilauksia.

Voinko muuttaa tilaustani tai perua sen?

Koska tilaukset käsitellään automaattisesti, jo tehtyjä tilauksia ei voi muuttaa tai peruuttaa. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, sinun on tehtävä uusi tilaus verkossa ja palautettava alkuperäinen tuote.

Kuinka pääsen Rapalan ammattilaiskalastajaksi?

Jos haluat Rapalan ammattilaiskalastajaksi, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen marketing@rapala.fi. Markkinointiosastomme käsittelee hakemukset ja ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Miten vaihdan vaakani painoyksikön kilogrammoiksi (kg) tai paunoiksi (lbs)?

Kytke vaaka päälle ON-painikkeella. Paina ON-painiketta uudelleen numeroiden vilkkuessa haluamasi painoyksikön valitsemiseksi. Kun yksikkö on valittu, odota kunnes numerot vilkkuvat. Vaaka on nyt valmiina käyttöön.

Mistä löydän Rapalan uistinten uintisyvyydet?

Uintisyvyystiedot löytyvät tuotesivulla olevasta teknisten tietojen taulukosta.