AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme sisältää vinkkejä, tuotetietoa, ammattilaisten tuotesuosituksia ja vihjeitä, kampanjoita, erikoistarjouksia ja paljon muuta Rapalalta ja muilta tuotemerkeiltämme. Voit tilata uutiskirjeen, muuttaa asetuksiasi tai peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa Uutiskirjetilausten hallinnassa.

Pääset hallintasivulle myös jokaisen uutiskirjeen alareunassa olevan ”Muuta asetuksiani” -linkin kautta. Linkki ohjaa sinut Uutiskirjetilausten hallintaan, jossa voit muokata valintojasi ja päivittää henkilötietojasi tai muuttaa sähköpostiosoitetta, johon haluat vastaanottaa viestejä.