AT,BE,BG,HR,CY,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,LV,LT,LU,MT,NL,PL,PT,RO,SK,SI,ES,SE,GB,UA

Tämä sivusto on tarkoitettu vain Yhdysvalloissa asuvien asiakkaidemme käyttöön. Pahoittelemme, että emme voi käsitellä tilauksia
tai tiedusteluja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Löytääksesi oikean sivuston omalle alueellesi, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.

Olemme lisänneet verkkosivumme turvajärjestelyjä varmistaaksemme, että asiointisi Rapala.comissa on suojattua.

Olemme havainneet, että käytössäsi on Tämä on vanhentunut versio tai selain, jota ei tueta koska se ei tarjoa riittävää suojaa verkkokaupoissa. Voidaksesi tehdä tilauksen Rapala.com-sivustolla, tarvitset ajantasaisen selaimen, joka täyttää tiukemmat turvallisuusvaatimukset. Päivitä selaimesi tai lataa uusi selain, että voit jatkaa verkkokauppamme käyttöä.

Chrome:LataaApua päivitykseen

Firefox:LataaApua päivitykseen

Safari (vain Mac):LataaApua päivitykseen

Microsoft Edge (vain PC *vaatii Microsoft Windows 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion):LataaApua päivitykseen

Internet Explorer (vain PC *versio 11 tai uudempi):LataaApua päivitykseen

Unohtuiko salasana?

Jos olet unohtanut Rapala.com-tilisi salasanan, mene kirjautumissivulle palauttaaksesi salasanasi. Kun olet kirjautumissivulla, paina ”Unohtuiko salasana” -linkkiä. Linkin painaminen avaa uuden ikkunan, joka sisältää sähköpostiosoitekentän. Syötä kenttään sähköpostiosoite, jota käytit Rapala.com-tilin avaamiseen ja saat ohjeet salasanan vaihtamiseen sähköpostitse. Jos sähköpostissasi ei näy salasanan palauttamisviestiä 5 minuutin jälkeen, tarkista roskapostikansiosi.

Vastaanotettuasi sähköpostin, paina ”Palauta salasanani” -linkkiä, jolloin sinut ohjataan suojatulla Rapala.com-sivulle, jossa voit vaihtaa salasanasi. (Tilisi suojaamiseksi linkki vanhenee 30 minuutin jälkeen.)